Velg en side

Om meg

Jeg er født og oppvokst i Tønsberg-området, hvor jeg bodde til jeg gikk ut av Tønsberg handelsgym i 1970.  Blåruss.  Det var veldig viktig på den tiden.  Dermed var løpet lagt.  Det måtte jo bli økonomi.  Med tid og stunder siviløkonom fra BI. 

Senere gift, 3 barn (selvfølgelig jenter), og etter hvert har det blitt barnebarn.  Bodde 9 år i Nord-Norge.  Hamarøy/Narvik, og returnerte til Tønsberg, og etter hvert Melsomvik (som er midt mellom Sandefjord og Tønsberg).

Gift for andre gang 2006 med dame fra Litauen.  Masse bonusbarn og bonusbarnebarn osv., kulturforskjeller og mange nye livserfaringer.

Jobbet hele livet med mer eller mindre undervisning/konsulentvirksomhet.  De siste 30 årene som høyskolelektor ved Handelshøyskolen BI.

Karma.  Dette merkelige ordet som noen ganger slår mot oss som en svart mur om natten, eller om morgenen når du våkner alene, og tenker; «hva er meningen med dette livet».  Samtidig som man ser bakover, at livet er en læreprosess, som aldri stopper.  Og du opplever å være til stede i ditt eget liv, oppleve naturen, venner, de gode opplevelsene….

Interesser er alt mellom himmel og jord, musikk, kultur, frimerker, slektsforskning, natur, skriving og selvfølgelig økonomi og samfunnsorientering.  Både sosial og einstøing, skarp og mild, kreativ og klossmajor, tålmodig og snill.  Dvs. ganske alminnelig menneske, som har meninger om det meste.  Mine anetavle viser at jeg er 50% nordlending og 25% svensk. Dvs. håpløs bastard. Astrologisk tvilling, som iflg. astrologene skulle tilsi at jeg er veldig skiftende av natur.  Men jeg «står han av»…….

Dette er fantastiske Veggen